Over Trappel&Partners

TrappelMijn naam is Peter Trappel en ik ben ruim twintig jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Er is in die tijd veel veranderd in de branche. Momenteel verandert er ook veel. Zo heeft de wetgever bepaald dat alleen financieel adviseurs die over de juiste diploma’s en vergunningen beschikken, financieel advies mogen geven. Ook zijn er strengere regels over de vergoeding voor het geven van financieel advies.

Ik ben blij met deze veranderingen omdat ik geloof in transparantie en eerlijkheid. Dat deed ik twintig jaar geleden al en nu nog steeds. Daarnaast geloof ik dat een goed en persoonlijk financieel advies alleen kan slagen als er vertrouwen is. Niet het product moet centraal staan maar u en uw wensen.

Ik kan voor u bemiddelen bij een groot aantal banken en verzekeraars. Dit geeft mij de mogelijkheid om uit een groot aanbod het beste advies te kunnen geven. Dit in tegenstelling tot een plaatselijke bank, die zijn eigen product zal aanbieden en ook nog eens tegen een standaard tarief. Ik behandel u zoals ik zelf ook graag behandeld wil worden. Hierbij stel ik mezelf zo flexibel mogelijk op. U kunt bij mij niet alleen op werkdagen en tijdens kantooruren terecht maar ook ‘s avonds en in het weekend. Wanneer het u uitkomt.

Mijn ervaring is dat de meeste financiële situaties verbeterd kunnen worden en dat mijn klanten hierdoor veel geld kunnen besparen. Vaak tegen al hun verwachtingen in. Dat geeft mij veel voldoening.

Ik heb een aantal specialisten om mij heen verzameld die op dezelfde manier uw belangen centraal stellen. Notarissen, advocaten, accountants, zakelijke schade-experts en pensioenspecialisten maken deel uit van mijn adviespraktijk. Hierdoor kan ik bij ieder financieel vraagstuk een totaaladvies bieden. Wel zo gemakkelijk voor u.

Graag wil ik ook uw financiële situatie eens onder de loep nemen en samen met u kijken wat uw voordeel kan zijn. Doe uzelf een plezier en nodig mij uit voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek want ik maak ook graag voor u het verschil.

Privacy verklaring | Copyright © 2021 Trappel&Partners | Webdesign: SiteDesign4You.nl
Valkenhoflaan 13 1211 JC Hilversum | 035 - 789 07 99 / 06 - 189 402 82 | | trappel@mail.com
IBAN NL84ABNA0613770331 | BIC ABNANL2A | KvK 32144689 | BTW NL00129211230 | AFM 12041356